Peplink Balance 305 boot issue

#1

Recently noticed that my Balance 305 had a very abnormal looking LCD display… I decided to hard power it off and back on and the display still appears wrong. Anyone have this issue or know where I might begin looking for a solution to get a proper boot?

Thanks in advance!

0 Likes

#2

Baside the LCD display, may I know the Balance 305 is working fine? You managed to access its Web Admin?

1 Like

#3

You encounter problems like us. The device Peplink BPL305 Cannot boot. And hold on this screen

0 Likes

#4

I have the same issue please help please no internet today

0 Likes

#5

@MartinLangmaid please refer to this post we have the same issue the 3 of us

0 Likes

#6

Atleast you can give us solution what to do my peplink is running for almost 4 years its very unusual we encounter this problem we have UPS it just so happen it stuck

0 Likes

#7

No admin access, can’t ping it’s ip address. Luckily I have two 305’s in fail-over configuration, so my stuff kept working… for now. But I need to know what to do about the one that is stuck and won’t boot. All server room equipment is on server level UPS units and entire building is on standby power. Only way the unit will power off is to pull the AC power cord.

0 Likes

#8

i investigate it myself and i saw this,

0 Likes

#9

@sstottle and @peplinkspecialist, please open ticket to proceed RMA if the device is under warranty.

@mohammadkhan, understand that your device is out of warranty. please open ticket too to proceed out of warranty repair.

1 Like

#10

@TK_Liew Thank You Good Support I will follow the problem on the ticket.

1 Like

#11

OK, filled out tick and will follow it from there.

Thanks

0 Likes