MAX HD2 Continuously Resetting after 6.2.2 firmware upgrade


#1

I recently upgraded my Max HD2 and Balance 210 routers to the newest 6.2.2 firmware.

Ever since upgrading, the HD2 will not stay online as the device keeps going up and down. I’ve been in contact with 3gstore.com support and we activated the watchdog feature, we did a hard reset of the device after reloading the firmware again, etc. The device occasionally will come back up where I can access remotely but that is hit or miss and I have to have someone at the office physically pull the power to reset the router. Not sure what else to do and I cannot find any information regarding this issue.

Any help is greatly appreciated.


#2

Hi,

Do you mean the cellular connection not stable after upgraded to v6.2.2? This never happen with previous firmware version? Possible to downgrade to previous version to monitor and confirm? I just want to narrow down the problem. :slight_smile:


#3

The entire router is unstable after upgrading to 6.2.1 and then 6.2.2. Never had any issues until upgrading the firmware. See the online history below from incontrol to see it only stays online for a few minutes to several hours before going down again.

Sun, Aug 16 09:05:38 - -
Sun, Aug 16 07:12:27 Sun, Aug 16 09:03:10 2 hours
Sun, Aug 16 03:30:54 Sun, Aug 16 07:12:05 4 hours
Sat, Aug 15 23:49:20 Sun, Aug 16 03:27:56 4 hours
Thu, Aug 13 16:43:45 Sat, Aug 15 23:48:30 2 days
Wed, Aug 12 10:19:35 Thu, Aug 13 16:42:37 a day
Wed, Aug 12 10:16:15 Wed, Aug 12 10:16:37 a few seconds
Wed, Aug 12 10:05:05 Wed, Aug 12 10:09:18 4 minutes
Wed, Aug 12 10:01:31 Wed, Aug 12 10:04:38 3 minutes
Wed, Aug 12 09:54:12 Wed, Aug 12 09:59:14 5 minutes
Wed, Aug 12 09:32:45 Wed, Aug 12 09:48:31 16 minutes
Wed, Aug 12 06:19:14 Wed, Aug 12 06:26:55 8 minutes
Wed, Aug 12 06:06:08 Wed, Aug 12 06:16:29 10 minutes
Wed, Aug 12 05:50:46 Wed, Aug 12 06:01:08 10 minutes
Wed, Aug 12 05:46:51 Wed, Aug 12 05:49:54 3 minutes
Wed, Aug 12 05:28:24 Wed, Aug 12 05:44:05 16 minutes
Wed, Aug 12 05:17:42 Wed, Aug 12 05:25:23 8 minutes
Wed, Aug 12 04:53:29 Wed, Aug 12 05:16:54 23 minutes
Wed, Aug 12 04:39:26 Wed, Aug 12 04:44:26 5 minutes
Wed, Aug 12 04:28:59 Wed, Aug 12 04:36:40 8 minutes


#4

Hi,

I suggest to open ticket for us to take closer look to confirm the problem.

Thank you.


#5

I had simular problem
try to take out config flash FW and reload config
check that the time zone is correct.
mine was ok after that